Volg ons ook op facebook en instagram!

         

 

Vakantie

De rapporten zijn gehaald en de boeken zijn ingeleverd. Geniet allemaal van jullie welverdiende vakantie!! We zien jullie graag 21 augustus weer! 

foto van Mavo Muurhuizen.

Diploma uitreiking

Alle geslaagden hebben inmiddels hun diploma ontvangen.

Hier vind u de foto's van de diploma uitreiking.


Muurhuizen feliciteert alle geslaagden!


Inleveren schoolboeken

Op donderdag 6 juli moeten de schoolboeken weer ingeleverd worden, volgens dit schema.

Marathon van Amersfoort School Challenge 5km

Afgelopen zondag hebben ruim 30 leerlingen deelgenomen aan de 5km School Challenge. Ondanks de hitte hebben alle leerlingen een mooie tijd neergezet en mogen ze erg trots zijn op zichzelf.

Onderstaand de top 3 van jongens en meisjes van Mavo Muurhuizen:

Top 3 jongens:

1. Ingmar Simonse 21.28 min
2. Scotty Kneefel 22.53 min
3. Nick Versteegh 24.22 min

Top 3 meisjes:

1. Pandora van Laar 30.01 min
2. Tara Laros 30.23 min
3. Manon de Bruin 31.19 min

Mocht u benieuwd zijn naar de overige uitslagen, deze vindt u via www.marathonamersfoort.nl. Tevens zijn hier ook mooie actie foto’s te bestellen.

Namens de sectie LO willen wij alle sportieve leerlingen bedanken dat zij mee hebben gedaan aan dit sportevenement. Volgend jaar hopen wij dat er net zoveel of zelfs meer leerlingen deelnemen!

Nieuw: I-uur Yoga

Gloednieuw…volgend schooljaar

Woensdag: I-uur Yoga

Weet je welkom om in het midden van de week te ontspannen en te ontstressen!60-minutes-awareness-week
Goede doeldag

                               

                                                       

Ons goede doel voor dit jaar is Fairaway. Fairaway is een initiatief van stichting Cross Your Borders. Zij organiseren al ruim 10 jaar onderwijsprojecten over de maatschappij en de wereld. Met hun reizen willen ze jongeren daadwerkelijk laten ervaren hoe het is om in een ontwikkelingsland te leven.

Op14 april was onze goede doelochtend voor FairAway.  Er zijn paasmandjes gemaakt, er was een sponsorloop en er werd schoongemaakt in de wijk. Kijk hier voor de foto's.


                  
Leerlingen maken schoon in Liendert

In het kader van onze goede doelendag op 14 april hebben 150 leerlingen uit leerjaar 3 schoongemaakt in de wijk van de school.

Meer informatie

24 -uurs lesmarathon

Donderdagmorgen startte om 8.00 uur 's ochtends de lesmarathon, die 24 uur duurde. 50 Leerlingen hebben meegedaan om geld in te zamelen voor het goede doel Fairaway. Naast gewone lessen konden ze o.a. yoga of zumba doen, een marshmellow challenge doen, een toneelworkshop volgen of een horrorfilm maken. Er was ook een brandweeroefening die indruk maakte op de leerlingen en waar sommigen vol overgave aan meededen.

een impressie van de brandweeroefening