Vooraankondiging tafeltjesavond verstuurd

Op 12 en 14 januari is de tafeltjesavond voor alle leerjaren. Een e-mail met uitleg hoe een en ander in zijn werk gaat is vrijdag 27 november verstuurd naar de ouders. Mocht u deze e-mail niet ontvangen hebben, dan kunt u ons dat melden via info@mavomuurhuizen.nl. U vindt de informatie ook op de website onder "verzonden brieven" in het ouderportaal. Hiervoor moet u eerst inloggen op de website.

Group 8 4 Talent

 

 

Vier scholen van het Meridiaan College hebben voor 8egroepers een lesprogramma gemaakt.
Op vier dondermiddagen ben je niet in je eigen klas, maar ga je naar een middelbare school waar je samen met kinderen van andere basisscholen een lesprogramma volgt. Lees meer..

 

 

Project Ondernemendheid (TL-top)

In het kader van het vak LOB gaan de derdejaarsleerlingen de komende weken een speciaal samengesteld project ‘ondernemendheid’ doen op het ROC Midden Nederland. Hierin maken ze kennis met 21 Century skills (= ondernemendheid) en ondernemende vaardigheden. Deze vaardigheden worden zowel theoretisch als in de praktijk met ze geoefend. Ze zullen hun kwaliteiten leren kennen en we proberen die verder te ontwikkelen. Ze gaan daarvoor op 3 donderdagmiddagen naar het ROC Midden Nederland. Tijdens die lessen leren ze ook werken met het spel ‘Your Story’. Uiteindelijk wordt het project op donderdag 17 december afgesloten met de presentatie van het door hun gemaakte product. Ze zullen op het ROC worden begeleid door studenten die het vak ‘projectmanagement’ volgen.

Buitenlandreis M4 H5

De leerlingen mavo 4 en havo 5 zijn weer terug van hun reis naar Engeland of de Ardennen. Ze hebben een leuke tijd gehad en alles is goed gegaan. Ze zijn weer een ervaring rijker.

Lees hier het verslag over de reis van 5 havo.

Lees hier het verslag over de reis naar Brighton.

Lees hier het verslag over de reis naar Londen.

Lees hier het verslag over de reis naar de Ardennen.

Lees hier het verslag over de reis naar Brockenhurst.

 

 

 

Week 48

t.m. 
 vrij. 27 nov.

Maatjesproject M4
Do. 26 nov. Ouderavond sectorkeuze M2 en M3
Do. 26 nov.  Voorlichting over HBO voor H5