Volg ons ook op facebook en instagram!

         

 

Examens

De examens zitten er weer op. Nu wachten op de uitslag.......

-------------------------------------------------------------

De examenperiode is in volle gang, een spannende periode voor iedereen.

Eindexamenkandidaten heel veel succes met jullie examens!

Kangoeroewedstrijd

Afgelopen maart hebben 14 leerlingen meegedaan aan de wiskunde wedstrijd. 

Na lang wachten zijn de prijzen eindelijk binnen. Ze zullen deze week uitgedeeld worden in de klas door mevrouw Roseboom. Proficiat.

                                              

Goede doeldag

                               

                                                       

Ons goede doel voor dit jaar is Fairaway. Fairaway is een initiatief van stichting Cross Your Borders. Zij organiseren al ruim 10 jaar onderwijsprojecten over de maatschappij en de wereld. Met hun reizen willen ze jongeren daadwerkelijk laten ervaren hoe het is om in een ontwikkelingsland te leven.

Op14 april was onze goede doelochtend voor FairAway.  Er zijn paasmandjes gemaakt, er was een sponsorloop en er werd schoongemaakt in de wijk. Kijk hier voor de foto's.


                  
Leerlingen maken schoon in Liendert

In het kader van onze goede doelendag op 14 april hebben 150 leerlingen uit leerjaar 3 schoongemaakt in de wijk van de school.

Meer informatie

24 -uurs lesmarathon

Donderdagmorgen startte om 8.00 uur 's ochtends de lesmarathon, die 24 uur duurde. 50 Leerlingen hebben meegedaan om geld in te zamelen voor het goede doel Fairaway. Naast gewone lessen konden ze o.a. yoga of zumba doen, een marshmellow challenge doen, een toneelworkshop volgen of een horrorfilm maken. Er was ook een brandweeroefening die indruk maakte op de leerlingen en waar sommigen vol overgave aan meededen.

een impressie van de brandweeroefening